AYDIN / NAZİLLİ - Pirlibey İlkokulu

2563372006
PİRLİBEY MAH. 3481 SK. NO 23 NAZİLLİ / AYDIN
Vizyon
Önce eğitim anlayışından hareketle öğrenme anlayışının gerçekleştirildiği model bir okul olmak.
Misyon
Okulumuza yasa ile verilen görevler doğrultusunda, zorunlu eğitim çağındaki çocuklarımıza, temel bilgi, beceri ve davranışı kazandırıp, onların ilgi ve yeteneklerine göre hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını, Cumhuriyetimizin temel değerlerini, milli ve manevi değerlerimiz ile evrensel insani değerleri özümsemelerini, sürekli gelişmeyi ve öğrenmeyi ilke edinmelerini, eleştirel ve üretici düşünme becerisini kazanmalarını sağlamaktır.
08.30-14.10
Ulaşım
Nazilli-Pirlibey arasında saat başı çalışan minibüs hattı vardır.Öğretmen servisi vardır.
Yerleşim Yeri
Pirlibey Nazilli’ye16 km olup şehrin güneyindedir. Karıncalı Dağın kuzey eteklerinde yaslanan şirin bir mahalledir. Büyük Menderes Nehri Nazilli ile arasında doğal bir sınırdır.
46-16 Km
Besinlerin Gücü ( eTwinning )